Saturday, 18/05/2024, 8:35 PM
GUNAY-FM Ana SayfaÜye OlÜye Çıkıs
Merhaba Guest | RSS
[ Yeni Konular · Üyeler · Forum Yönet · Arastır · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » 3 - MİLLİYETCİ TÜRKİYE » TÜRK DÜNYASI » Devlet Bahçeli meydana çıkıyor
Devlet Bahçeli meydana çıkıyor
FirariSaatlerDate: Monday, 26/10/2009, 6:10 PM | Message # 1
Colonel
Group: Administrators
Messages: 208
Reputation: 0
Status: Offline
Devlet Bahçeli'den sert açıklamalar ;
PKK’lı teröristlerin serbest bırakılmasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı, “Şehadet ile ihanet, ay yıldızlı bayrak ile paçavra, gazi ile terörist AKP’nin lügatinde yer değiştirmiştir” dedi.
Şehitlerin hatıraları ayaklar altına alındı
Bahçeli, PKK’lıların gövde gösterisine böyle tepki gösterdi: Katile ’sayın’ diyen hainlerle, şehide ’kelle’ diyen zihniyet temsilcisi PKK paçavraları altında sınırda buluşmuştur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Irak’taki kamplardan gelen PKK’lıların serbest bırakılmasını sert dille eleştirdi. Bahçeli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, terör örgütü üyelerinin teslimi sırasında yaşanan görüntüleri de eleştirerek, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ’açılım’, İmralı canisinin ’yol haritası’adını verdiği yıkım sürecinin kurdelesinin, ’devlet kararı’kılıfı ile Kandil kadroları tarafından alkışlarla Habur sınır kapısında kesildiğini” ileri sürdü.

Utanma, sıkılma yok
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı “ırkçılık” yapmakla suçlayan Bahçeli, “Ne sınırdan giriş yapan hainlerde bir teslimiyet, mahcubiyet hissi vardır; ne de bunları kucaklayan Başbakan Erdoğan’da utanma, sıkılma ve pişmanlık emareleri görülmüştür. Bu karanlık manzarada, katile ’sayın’ diyen hainlerle, şehide ’kelle’ diyen zihniyet temsilcisi PKK paçavraları altında sınırda buluşmuştur.” dedi. DTP’nin sınır kapısında yaptığı hazırlıkları da eleştiren Bahçeli, “Hükümetin memurları ve güvenlik güçlerinin müşahitliğindeki karşılama komiteleri PKK’lılara özel misafir muamelesi yapmış, adalet makamları sokağa salıvermek için yarış içine girmişlerdir. Ve üstelik bu alçaklıklar, yıkımın taşeronu Başbakan tarafından memnuniyetle karşılanmış, hız kesmeyen rezaletlerin devamının beklendiği müjde ve ümitle açıklanmıştır” şeklinde konuştu.

Şahadet ve ihanet...
Bu olaylar karşısında artık saklanacak ve örtülecek hiçbir şey kalmadığını, her şeyin milletin gözü önünde olduğunu savunan Bahçeli, “Şehadet ile ihanet, ay yıldızlı bayrak ile paçavra, gazi ile terörist, alçaklık ile kahramanlık, pişmanlık ile küstahlık AKP’nin lügatinde yer değiştirmiştir. Vatan uğruna şahadete ulaşmış yiğitlerimiz, gazi olmuş evlatlarımız, ömrünü vatanın ve milletin bütünlüğüne adamış on binlerce korucu kardeşimizin ve vatandaşlarımızın onurları, hatıraları ve yadigarları ayaklar altına alınmıştır.” ifadelerini kullandı. Bahçeli, şöyle devam etti:

Askeri de eleştirdi
“Kendisinde milletimize bağlılığın, ecdadımıza ve mukaddesatımıza saygının ve hatta haysiyetin kırıntısı kalmış olanlar için bu alçalış tahammül edilebilir olmaktan çıkmıştır. Türk milleti, alnına kara leke olarak çalınan bu zillete kendisini mahkum etmek isteyenleri şimdi çok iyi bilmek ve çok iyi tanımak zorundadır. Yarın hesap vakti geldiğinde, bugün teröristleri yararlanmaya zorladıkları yasanın pişmanlık maddesi, milletimize bu acıları yaşatanların pişmanlığına ve affına asla yetmeyecektir. Bunları yapamadığımız takdirde, bugün bu kutlu topraklar üzerinde yaşıyor olma hakkının helalliğini, aziz şehitlerimizden, gazilerimizden, kahramanlarımızdan, mağdurlarımızdan, mazlumlarımızdan istemeye de yüzümüz olamayacaktır.”

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --

BAHÇELİ, 8 Kasım’daki “Sonsuza Kadar Var Ol Türkiye 9. Olağan Büyük Kurultay”ın ardından yurdun her yöresinde “Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat” mitingleri düzenleyeceklerini açıkladı.

Devlet Bahçeli, meydanlara iniyor
MHP Genel Başkanı, partisinin 8 Kasım’da yapılacak 9. Olağan Büyük Kurultay davetinde, ’Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat’ mesajıyla Türkiye’nin dört bir yanında mitingler düzenleyeceklerini duyurdu

AKP hükümetinin Kürt açılımına karşı yürütüğü muhalefeti daha da sertleştireceğinin mesajını veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meydanlara ineceklerini söyledi. Bahçeli, partisinin 8 Kasım Pazar günü Ankara’da “Sonsuza Kadar Var ol Türkiye” temasıyla toplanacak 9. Olağan Büyük Kurultayı için davet mesajı yayımladı.

Karanlık süreç
Devlet Bahçeli, teslimiyete karşı durma, kardeşlikte buluşma ve geleceği paylaşma zamanı olduğunu söyledi. Mesajında, Cumhuriyet’in kuruluşunun 86. yılında ülkenin yine karanlık bir sürecin bütün sancılarını yaşadığını belirten MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sevr’de yarım kalarak kapanmamış tarihi emellerin Lozan ile hesaplaşmasının sürdüğünü ifade etti.

Kutsallar tahrip edildi
Türk milletinin, birliğine, varlığına ve geleceğine yönelik ayrışma ve bölünme tehdidi altında olduğunu kaydeden Devlet Bahçeli, bin yılda yoğrulmuş kardeşlik duygularının hükümet eliyle köreltilmek istendiğini söyledi. Vatan, bayrak, millet, şahadet, gazilik gibi bütün kutsalların tahrip edildiğini dile getiren Bahçeli, “Böylesi bir vahim gidişin sonu kargaşa, çatışma, parçalanma ve yok oluştur. Şimdi, teslimiyete karşı durma, kardeşlikte buluşma ve geleceği paylaşma zamanıdır” diye konuştu. MHP Genel BaşkanI Bahçeli, partisinin Türkiye’nin tamamını, köken, mezhep, yöre ayrımı yapmaksızın kucaklamak için yola çıktığına vurgu yaptı. ’Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat’ mesajıyla yurdun çeşitli yörelerinde, açık hava toplantıları yapacaklarını da belirten Bahçeli, MHP’nin 9. Olağan Büyük Kurultayı’nın yalnızca siyasal kadroların tespiti olmayacağına işaret etti.

Tarihi bir görev
Bahçeli, aynı zamanda bin yıllık kardeşliğin yaşaması ve yaşatılması gibi tarihi bir görevin dönüm noktası ve seri toplantıların başlangıcı anlamını taşıyacağını belirtti. Bahçeli, mesajında şunları kaydetti: “Ankara’da yapılacak olan Sonsuza Kadar Var Ol Türkiye 9. Olağan Büyük Kurultayımıza ve ardından yurdumuzun her yöresinde yapılacak olan ’Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat’açık hava toplantılarına şimdiden davet ediyorum. Önümüzdeki dönem içinde yapılacak bu anlamlı buluşmaları, büyük Türk milletine gururla müjdeliyor, kurultayımızın devletimize, milletimize, partimize, demokrasimize, Türk ve İslam dünyasına ve insanlığa hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.”

 
Forum » 3 - MİLLİYETCİ TÜRKİYE » TÜRK DÜNYASI » Devlet Bahçeli meydana çıkıyor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Gunay-Fm ™ Firari Saatler ™ © 2024