Saturday, 18/05/2024, 10:06 PM
GUNAY-FM Ana SayfaÜye OlÜye Çıkıs
Merhaba Guest | RSS
[ Yeni Konular · Üyeler · Forum Yönet · Arastır · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » 6 - MEHMETCİK » ŞEHİTLERİMİZ » ŞEHİTLERİMİZ İN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
ŞEHİTLERİMİZ İN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
FirariSaatlerDate: Thursday, 10/09/2009, 2:39 PM | Message # 1
Colonel
Group: Administrators
Messages: 208
Reputation: 0
Status: Offline
Siirt'in Eruh İlçesi'nde şehit olan askerlerden Hüseyin Gürlek'in, Gediz ilçesi Ergenekon mahallesi Altınkaya sitesinde ikamet eden ailesi, oğullarının şehit olduğu haberiyle adeta yıkıldı.
Acı haber, işçi emeklisi olan şehidin babası Mustafa Gürlek'e, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve askeri yetkililer tarafından verildi. Bu sırada evin çevresinde ambulans ve sağlık ekibi bekletildi.

Hüseyin Gürlek'in askerliğinin bitmesine yaklaşık 2.5 ay kaldığı bildirildi. Bir ay kadar önce izne geldiği ve nişanlandığı öğrenilen şehidin, askerden döndükten evleneceği belirtildi.

KASTAMONULU ŞEHİT ERİN BABA EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Siirt'in Eruh ilçesi Kazan Vadisi'nde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Burak Kapucuoğlu'nun Kastamonu'da bulunan baba evine ateş düştü.

Siirt'in Eruh ilçesi Görendoruk köyü kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan ve dün akşamdan bu yana süren çatışmada 5 asker şehit olurken, 3 asker de yaralanmıştı. Çatışmada şehit olan Jandarma Er Burak Kapucuoğlu'nun (22) Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi İnebolu yolu üzeri Azim Blokları'nda oturan ailesi acı haberle yıkıldı. Akşam televizyonlardan Siirt'te yaşanan çatışmayı öğrenen aile, hemen çocuklarına ulaşmaya çalıştı ancak acı haberle karşılaştı. Şehidin annesi Sevil Kapucuoğlu, acı haber üzerine fenalaşınca Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından tekrar evine dönen acılı anne, asker selamı vererek, "Ağlamayacağım, teröristleri sevindirmeyeceğim" dedi. Baba Metin Kapucuoğlu da metanetini korumaya çalışarak, "Vatan sağolsun" dedi. Şehidin kız kardeşi Safiye Kapucuoğlu'nun ise ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Jandarma Er Burak Kapucuoğlu'nun şehit olduğunu haber alan Kastamonu Valisi Mustafa Kara ile Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral General Ali Aydın, Kapucuoğlu ailesinin Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan evine giderek, başsağlığı dileklerini ilettiler.
7 Kasım'da terhis olacak şehit erin izin kullanmadığı ve sık sık babasıyla yaptığı telefon görüşmelerinde, "Baba ben belki buradan gelemeyebilirim" dediği öğrenildi.

Şehit Burak Kapucuoğlu'nun naaşının yarın birliğinde yapılacak törenin ardından Kastamonu'ya gönderileceği bildirildi. Şehit erin cenazesinin, 10 Eylül Perşembe günü öğle namazından sonra düzenlenecek askeri törenin ardından Kastamonu Şehitliği'nde toprağa verilmesi bekleniyor.

KIRŞEHİRLİ ŞEHİT ASTSUBAYIN MEMLEKETİNDE YAS

Kırşehirli Jandarma Astsubay Ferhat Erdem'in Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada şehit olduğu haberi, Kırşehirlileri yasa boğdu.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Ferhat Erdem'in (28) Kırşehir'in Kervansaray Mahallesi'nde oturan yakınları, acı haberle yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin ve AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, şehit astsubayın akrabalarına başsağlığı ziyaretinde bulundu. Mahallede ambulanslar hazır bekletilirken, Ramazan ayını geçirmek üzere Kırıkkale'de polis olan oğulları Murat Erdem'in yanına giden baba Hacı Emin ve anne Dönüş Erdem ise acı haberi alır almaz
Kırşehir'e döndü. Şehit astsubayın 6 aylık hamile olan öğretmen eşiyle Hakkari'de oturduğu belirtildi.

Bu arada, çatışmada şehit olan Kırşehirli Jandarma Er Orhan Kılıç'ın (21) ailesinin ise Ankara'da oturduğu öğrenildi. Kılıç'ın Kaman ilçesi Kargınselimağa köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

 
Forum » 6 - MEHMETCİK » ŞEHİTLERİMİZ » ŞEHİTLERİMİZ İN EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Gunay-Fm ™ Firari Saatler ™ © 2024